Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΟΥ (( ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ))

























21 σχόλια:

  1. Κοίτα να δεις... αγνώριστη από αυτή την οπτική η Θεσσαλονικούλα μας... τρόμαξα να την γνωρίσω...

    Φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ evantik ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΠΟΛΗ ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ,ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΟΦΟ ΜΕ ΔΑΣΟΣ,ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.ΑΝ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ.ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΑ.ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάτα!!!Καλώς ήρθες στις ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!...σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου!!!...να είσαι καλά καλή μου!!!!....με πολλά χαμόγελα Θεσσαλονίκης:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Beniko place!!!καλώς ήρθες στις ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!Ελπίζω να σε γέμισαν,είναι μια άλλη πλευρά αυτής της πόλης...όπως την ειδαν τα μάτια μου...καλό απόγευμα!!!...kiss***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΔΟΙΠΟΡΕ!!!...Καλέ μου ΟΔΟΙΠΟΡΕ από την ίδια πόλη!!!!αν ανέβεις στην πλευρά από τη δύση θα την αναγνωρίσεις...είναι όμορφη και διαφορετική από ότι στην ανατολή!!!!πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xristina!!!καλώς το Χριστινάκι μου το γλυκό!!!!
    ωραίες πληροφορίες και ΕΙΚΟΝΕΣ μου δίνεις από την παλιά πόλη ,της ΠΑΤΡΑΣ σου!!!...και για μένα είναι αγαπημένη και στα ψηλά!!!!..δίνει και σε μας ΕΙΚΟΝΕΣ και μάλιστα Υπέροχες!!!!...η πόλη σου!!!..ελπίζω να κατέβω να τη δώ κάποια στιγμή...φιλιά πολλά!!και χαμογελαστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπέρα. οντως κάτι απο ψηλά αλώνια στην πάτρα θυμίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. beelovers!!!...σ'ευχαριστώ πολύ που τίμησες τις ΕΙΚΟΝΕΣ!!!...και γω τιμώ τις μέλισσες...Βασίλησσες και Εργάτριες και Κυφήνες!!!...όλοι τους όμορφες ΕΙΚΟΝΕΣ δίνουν... Θεραπεύουν και είναι εληξείριο Ζωής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σε βρίσκω ενήμερη επι μελισσοκομικών θεμάτων και αυτό είναι πολύ θετικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και συγνώμη για την παρατήρηση βγάλε αυτή την λεκτική επαληθευση είναι βαρετή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. beelovers!!!!...μεγάλωσα στη φύση...ο τόπος μου κοντά στον ΌΛΥΜΠΟ..και κάτω ο κάμπος...μερικές επαναλήψεις κάνω μόνο..τώρα αν σας είναι βαρετή η λέξη ΕΙΚΟΝΕΣ...ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...μα είναι τόσο υπέροχη λέξη!!!!!..καλό απόγευμα με πολλά χαμόγελα!!:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΑ.ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΕΣ ''ΕΙΚΟΝΕΣ''.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΡΕΤΗ ΛΕΞΗ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟ email ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΟΣΕΣ ''ΕΙΚΟΝΕΣ''ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣ ΕΥΑΚΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ.Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΣΧΥΕΙ .ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλημέρα η λέξη ΕΙΚΟΝΕΣ είναι ώραίο όνομα για ένα μπλόκ. Εγω είπα για την λεκρική επαλήθευση που σου ζητά ο μπλόκερ να κάνεις μετά την καταχώριση του σχ΄΄ολιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Xristina!!!!...μ'αφήνεις άφωνη με το ενδιαφέρον σου για τις ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!!...η αλήθεια είναι πως θέλω να βάλω και άλλους τόπους που με μαγεύουν...πιστεύω να έχουμε ένα όμορφο φθινόπωρο χωρίς τα ερημικά τοπία να καταστρέψουν τη γη που δίνει καρπούς.....φιλιά πολλά γλυκιά μου!!!με πολλά χαμόγελα:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. beelovers!!!να είσαι καλά που ήρθες και πάλι...πολύ μπέρδεμα....μα δε πειράζει ευκαιρία να μάθεις και τον ΌΛΥΜΠΟ με τη Θεσσαλονίκη απέναντι του...που τους χωρίζει μια Θάλασσα...μα η Ελασσόνα είναι κοντά του!!!!!!..ακριβώς κάτω από τα ακροδάχτιλα του...και με τις πολλές τις μέλισσες και τ'άλογά του...!!!καλό απόγευμα σε σένα και στη γλυκιά σου Θήβα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο.Κ.ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ .ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΦΙΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Xristina!!!Χριστινάκι μου!!!...σ'ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!καλοσύνη σου!!!!!...kiss******

    ΑπάντησηΔιαγραφή